Biografi

Lidt indblik i hvem/hvad Freaky Speak er:

Navn: Tobias Rasmussen
Født: år 1990

Det hele startede, da jeg en dag pludselig fik øjnene op for Radio/TV mediet. Ikke bare det, men selve det der lægger bag. Stemmerne der præsenterer, informerer og giver det man hører og/eller ser liv og får lyst til at blive hængende. Og pludselig var jeg selv begyndende inden for faget.

Jeg startede i Marts 2012 på den daværende netradio station Specific Radio One, som radiovært efter en tilfældig søgning på nettet. Her fik jeg pludselig en masse bekendtskaber og venner som så med tiden har udviklet sig til et fantastisk netværk, jeg kun kan være glad for jeg har i dag.

Da SR One og hele folket bag Specific Radio konceptet så valgte at lukke og gå konkurs, fulgte jeg bravt med en af de tidl. værter som jeg i dag stadig har kontakt med, og mødte nye mennesker indenfor branchen. Samtidig steg min interesse for at producere radio, jingler osv., endnu mere og jeg gav mig til sidst i kast med et forsøg på at producere mine første jingler. Det gav pote, og jeg fik at vide min stemme var fantastisk til både at producere og operere som vært bag en mikrofon 🙂

D. 1. januar 2013, starter så jobbet som vært på Radio HLR og samtidig ser Freaky Speak dagens lys, dog stadig uden det sådan er noget rigtig stort.

Som tiden går, sker der mange ting i branchen og pludselig er man blevet anbefalet pga. sin stemme både her og der. Til div. live arrangementer, produktion af jingler og små infomercials. Jeg søger om optagelse hos flere af de mange eksisterende speaker-databaser, bl.a. hos Lydstudiet Aros dog uden det giver det store held. Det ender dog til sidst med at vende en smule, da én af de mange databaser godkender mig og jeg starter med at lave radioreklamer til kommercielle radiostationer fra år 2016.

Jeg beslutter at nu officielt at få Freaky Speak frem i lyset, så 2016 bliver året hvor der bliver lavet hjemmeside, Facebook-side og Freaky Speak får officielt lov at blive en virksomhed med eget CVR nummer. Desuden får jeg hevet to personer med på vognen, som er med til at holde en del af den lille “virksomhed” kørende.

Og i dag er Freaky Speak som du kender det. Speaks til tiden – hver gang!